Hledáme spolupracovníka - montážníka s praxí

Posuvné dveře Brno – na míru

Vyrobíme pro vás posuvné dveře na míru. Pokud hledáte zhotovitele posuvných dveří na míru z Brna, pak nás oslovte s poptávkou. Zakázkové výrobě nábytku a dveří se věnujeme více jak 15 let – máme řadu zkušeností z realizací malých zakázek pro byty, tak i větších dodávek posuvných dveří na míru pro firmy a instituce z Brna.

Posuvné dveře se zpravidla volí do malého prostoru nebo do míst, kde nelze zajistit dobrou průchodnost kvůli úhlům otvíravosti. Navíc poslední dobou je instalace posuvných dveří žádána i z důvodu designového řešení interiéru. Vyrobíme pro vás libovolné posuvné dveře na míru. Pokud hledáte zhotovitele posuvných dveří na míru z Brna, pak nás oslovte s poptávkou. Zakázkové výrobě nábytku a dveří se věnujeme více jak 15 let – máme řadu zkušeností z realizací malých zakázek pro byty, tak i větších dodávek posuvných dveří na míru pro firmy a instituce z Brna.

Posuvné dveře do libovolného pokoje navrhneme a v odpovídajícím vizuálním provedení zhotovíme. Toto řešení je využíváno zákazníky v situacích, kdy běžný dodavatel posuvných dveří nedokáže zhotovit posuvné dveře dle nestandardních požadavků. Např. se jedná o nestandardní šířku/výšku, odhlučněný masivní materiál, unikátní dýhování pokojových dveří apod.

Nechejte si nacenit výrobu posuvných dveří na míru od firmy Mareček Brno, budete mile překvapeni realizační cenou. Stačí nám sdělit své požadavky a záměry, my vám obratem vypracujeme nezávaznou cenovou nabídku. Volejte na +420 777 691 154 nebo pište na jiri@truhlarstvi-marecek.cz.

Referenční ukázky posuvných dveří na míru od firmy Mareček Brno

Interiérové posuvné dveře na míru jsou skvělým funkčním řešením, které je stále oblíbenější právě proto, že vypadá moderně, dává prostoru nové možnosti a umí vhodně propojit místnosti (opticky zvětšuje prostor). Posuvné dveře vám umožní bez omezení využít ideální prostorové dispozice – již žádné neúčelné kompromisy! Posuvné dveře na míru přináší pocit průchozího prostoru s možností uzavření v momentě, kdy je to potřeba. Jedná se o moderní a účelné řešení nejen pro domy, ale i kancelářské prostory. Pokud rekonstruujete interiér a nechcete provádět větší zásahy do stavby, pak oceníte uplatnění posuvných dveří na stěnu. S pomocí posuvných dveří docílíte nejen optického zvětšení prostoru, ale ušetříte místo potřebné pro otvírání u klasických dveří. Posuvné dveře do pokoje lze vyrobit v rozmanitých variantách, velikostech a dekorech dle vašeho přání.

Rozlišujeme:

  • posuvné dveře na stěnu
  • dělící dveřní příčky
  • posuvné dveře do pouzdra

 

Vyrábíme posuvné dveře na míru.

Nejčastější realizace posuvných dveří na míru:

  1. Posuvné dveře do obyváku (Brno).
  2. Posuvné dveře do ložnice (Brno).
  3. Posuvné dveře do kanceláře (Brno).
  4. Posuvné dveře do předsíně (Brno).
  5. Posuvné dveře do dětského pokoje (Brno).

Kvalitní výroba posuvných dveří na míru

Zakládáme si na kvalitě, preciznosti a především spolehlivosti. Vyrobíme vám libovolné posuvné dveře na míru v dekorech, materiálovém provedení a velikostech, které si určíte. Umíme vyrobit posuvné dveře na míru za použití specifických dýh apod. Disponujeme moderními zařízeními, která nám pomáhají vyrábět posuvné dveře efektivněji a přesněji, což  se odráží v přijatelné ceně i kvalitě výsledné výroby.

V případě, že kompletně zařizujete firmu, byt nebo dům, firma Mareček vám zhotoví nejen vestavěné skříně na míru, ale vyrobí i nábytek na zakázku, tj. například postele na míru, kancelářské skříně, jídelní stoly aj. Zabýváme se také výrobou schodišť (Brno).

Truhlářství Mareček = nejen dveře na míru, ale především kvalitní zakázkový nábytek (Brno).

Zhotovíme i posuvné dřevěné zástěny do bytu, posuvné dveře do skříně apod.


 

-------------

Zákazníci hledají naše produkty na internetu přes výrazy: posuvné dveře do malého prostoru, posuvné dveře Brno, výroba posuvných dveří, posuvné dveře na míru, výroba posuvných dveří Brno.