Hledáme spolupracovníka - montážníka s praxí

Vestavěné skříně ceník

Potřebujete zhotovit vestavěné skříně na míru a hledáte zkušeného výrobce z Brna, pak nás oslovte. Rádi vám ceník vestavěných skříní sdělíme na vyžádání, případně rovnou naceníme konkrétní požadavek. Jelikož ceník vestavěných skříní je definován řadou konkrétních parametrů, nelze na webu zveřejnit obecně platný ceník pro všechny typy realizací vestavěných skříní.

> Nezávazné nacenění si vyžádejte zde <

Ceník vestavěných skříní se odvíjí od:

  • rozměrů vestavěné skříně
  • materiálu použitého na korpus vestavěné skříně
  • materiálu dveří
  • doplňků

Co vše může ovlivňovat cenu vestavěné skříně?

Cena vestavěné skříně může být ovlivněna řadou faktorů, které zahrnují jak technické aspekty, tak i estetické a materiálové parametry. Prvním klíčovým faktorem stanovení ceny vestavěné skříně na míru je její rozměr a komplexnost samotné vestavby. Čím složitější je design vestavěných skříní a čím více potřebuje přizpůsobení konkrétním prostorovým podmínkám, tím jsou vyšší náklady na práci a materiály, a tudíž logicky i ceník vestavěných skříní toto musí zohledňovat.

Materiál, ze kterého je vestavěná skříň vyrobena, je dalším významným faktorem ovlivňujícím cenu vestavěných skříní. Kvalitní a exkluzivní materiály, jako je masivní dřevo nebo vysoce odolné lamináty s nestandardní povrchovou úpravou, mohou zvýšit náklady na výrobu a výslednou cenu vestavné skříně.

Dalším aspektem, který ovlivňuje cenu vestavěné skříně, je vybavení skříně. Například kvalitní zásuvky, výsuvné police, speciální druhy kování, nestandardní posuvy/pojezdy, nebo jiné moderní systémy úložných prostor zásadně přispívají k nákladům a značně se odráží v ceně skříně na míru. Speciální úpravy, jako jsou osvětlení nebo skryté mechanizmy jsou účtovány dle ceníku těchto prvků.

Montáž a instalace vestavěné skříně jsou další položkou, která ovlivňuje celkovou cenu skříně od truhláře. Kompletní montáž na místě, zejména pokud vyžaduje složitější práci, se samozřejmě promítá do celkové ceny vestavěné skříně na míru.

Speciální prvky jako zrcadla, zabudovaná do čelních dveří skříně, jsou dalším faktorem, který ovlivňuj cenu vestavěné skříně od truhláře.

Je třeba si uvědomit, že cena vestavěné skříně na míru se odvíjí od složitosti prostoru, kam má být zhotovena, neboť řada šikmin a specifických požadavků prostě vedou ke složitějšímu provedení a tudíž i větší pracnosti při jejich výrobě. To samé platí i o finální montáži skříňí v takovémto prostoru.

Jak zjistit cenu vestavěných skříní?

Preferujeme osobní jednání a návrh ideálního řešení na míru dle přání zákazníka, proto je vhodnější nás kontaktovat s konkrétním požadavkem, jehož návrh vám budeme moci nezávazně a zdarma zpracovat, poskytnout poradenství, zaměřit prostor pro umístění vestavných skříní apod. Cena vestavěné skříně tak bude co nejpřesněji odhadnuta.

Náš ceník vestavěných skříní počítá v rámci stejného rozměru s více variantami řešení právě dle použitého materiálu a vnitřních doplňků. Ceny vestavěných skříní tak máme ve více cenových hladinách, odpovídajících charakteru použitého materiálu i složitosti realizace.    

Cena vestavěných skříní na míru je kalkulována včetně dopravy v případě, že si přejete vestavěnou skříň i instalovat/namontovat.                      

Vestavěné skříně na míru - ceník/cena:

V případě zájmu o sdělení ceníku vestavěních skříní na míru volejte 777 691 154 nebo pište na jiri@truhlarstvi-marecek.cz.

 

Pozn.: Cena vestavěné skříně od truhláře samozřejmě nemůže plně konkurovat ceně sériového nábytku z nábytkářských velkoobchodů. Cena nábytku na míru i s ohledem na kvalitu použitého materiálu bývá zpravidla vyšší.

------------------

Specifikace obsahu stránky: vestavěné skříně ceny, vestavěné skříně cena, vestavné skříně cena, vestavné skříně cena, vestavěné skříně cena, vestavěná skříň cena, skříně na míru cena, cena vestavěné skříně. Dále také: ceny vestavěných skříní, skříň na míru cena, dveře vestavěné skříně cena, dveře vestavěné skříně cena, vestavěné skříně na míru cena, vestavné skříně ceník, vestavěná skříň na míru cena, vestavěné skříně Brno, vestavěné skříně ceník, vestavěné skříně cena za metr.


Ukázka vestavěných skříní

Poznámka: cena vestavěné skříně od truhláře je mírně dražší než jste zvyklí u podobného skříňového sortimentu v nábytkových centrech. Kompenzací za vyšší cenu skříně na míru je individuální řešení (materiálové, prostorové, funkční i dekorem).