Hledáme spolupracovníka - montážníka s praxí

Vestavěné skříně na míru - Brno

Objednejte si kvalitní a cenově dostupné vestavěné skříně na míru od Truhlářství Mareček Brno. Profesionální výroba vestavěných skříní na míru pro zákazníky z Brna s více jak 15letou historií – dbáme na precizní vyhotovení a poctivou ruční práci při výrobě vestavěných skříní.

Vestavěné skříně na míru včetně kompletního servisu: prostor přijedeme zaměřit, projednáme s vámi finální podobu vestavěných skříní na míru (vč. způsobů otvírání, barev, materiálů, madel a úchytek, řešení vnitřního prostoru apod.), vyrobíme na míru a následně přímo u klienta smontujeme a ozkoušíme.

Pokud máte zájem, sjednejte si u nás nezávazné nacenění. Vestavěné skříně na míru – Brno poptávejte telefonicky: +420 777 691 154, nebo mailem na jiri@truhlarstvi-marecek.cz.

Ukázky vyrobených vestavěných skříní

 

Proč vestavěné skříně na míru od nás?

Pokud dbáte na precizně vyhotovený nábytek, který je vyroben z kvalitních materiálů a tudíž je zárukou dlouhé životnosti, pak u nás najdete nejen to. Zmínit můžeme taktéž schopnost zhotovit vestavěné skříně na míru v různých designových provedeních, od moderních variant s lesklým laminem, až po rustikální podobu. Přestože stolaři z firmy Mareček Brno dbají na nadstandardní kvalitu, v případě ceny za vestavěné skříně na míru budete příjemně překvapeni. Pokud zohledníte i kompletní servis včetně zaměření a návrhu vestavěných skříní, pak určitě nezaváháte, pokud si svůj nový a pěkně vypadající nábytek necháte vyrobit právě u nás.

  • Vestavěné skříně na míru pro předsíně a chodby (Brno).
  • Vestavěné skříně na míru pro dětské pokoje (Brno).
  • Vestavěné skříně na míru pro ložnice (Brno).
  • Vestavěné skříně na míru pro pracovny (Brno).
  • Vestavěné skříně na míru pro kuchyně (Brno).
  • Vestavěné skříně na míru do chodby (Brno).

Hlavní výhody vestavěných skříní na míru

Vestavěné skříně na míru představují skvělou investici do interiéru vašeho domu či bytu. Jejich hlavní výhodou je maximální využití prostoru díky dokonalému přizpůsobení rozměrů a uspořádání skříní konkrétně dle prostoru, který se využije na maximum. Díky tomu je každý centimetr využit efektivně a funkčně.

Další významnou výhodou vestavěných skříní na míru je estetický aspekt. Tyto skříně se plně integrují do prostoru a vytvářejí jednotný vzhled.

Praktičnost vestavěných skříní na míru spočívá v tom, že vy sami si definujete efektivní uspořádání úložných prostor. Díky různým oddílům, poličkám a zásuvkám lze snadno organizovat oblečení, obuv, doplňky a další předměty. Řešení těchto prvků je na míru, bez kompromisů, na rozdíl od skříní kupovaných v nábytkových řetězcích.

Využijte služeb stolařství Mareček Brno

Nerealizujeme jen vestavěné skříně pro byty, domy, ale vyrábíme také vestavěné skříně na míru pro kanceláře, obce, státní instituce, knihovny, soudy apod. Nejčastější požadavky jsou na vestavěné skříně na chodbu RD. Není se co divit, vestavěné skříně na chodbu poskytnou hodně úložného prostoru a umožn na maximum využít prostor chodby. Chcete mít skříně na chodbě až do stropu a celý prostor promyšleně zužitkovat, nechte si udělat návrh od nás.

Pokud máte zájem o zaslání referenčních ukázek vestavěných skříní na míru, pak nás kontaktujte. Jestliže jste si vybrali nějaké specifické řešení vestavěné skříně  dle obrázků ve vyhledávači a chtěli byste podobné řešení, pak nám tuto ukázku pošlete společně s poptávkou.

V případě, že kompletně zařizujete firmu, byt nebo dům, firma Mareček vám zhotoví nejen vestavěné skříně na míru, ale vyrobí i nábytek na zakázku, tj. například postele na míru, kancelářské skříně, jídelní stoly aj. Zabýváme se také výrobou schodišť (Brno a okolí).

Truhlářství Mareček = kvalitní zakázkový nábytek (Brno a okolí).

Skříně na míru Brno od profíků? Poptejte výrobu vestavěných skříní na míru zde.

---------------------

Obsahová specifikace stránky:vestavěná skříň, skříň na míru, skříně na míru, vestavěné skříně na míru, vestavné skříně na míru, vestavěná skříň na míru, vestavěné skříně na chodbu, vestavné skříně na míru, vestavné skříně Brno, vestavěné skříně na chodbu, vestavěná skříň předsíň.